Wasze opinie

Zachęcamy do dzielenia się i nadsyłania własnych opinii.

Kliknij tutaj, żeby wysłać swoją opinię

 

*) Opinie wyświetlane są w kolejności losowej 


Było mi lekko, ciepło i przyjemnie

13 października 2016

„Po warsztacie było mi lekko, ciepło i przyjemnie. Jak bym był nowo narodzony, albo na highu bez używek ;)” Zbyszek 

Po ćwiczeniach grawitacja zdaje się słabnąć, węch osiąga nową jakość, jest się autentycznie w zdrowym wymiarze

Mariusz – Poznań 22 października 2013

Atmosfera spotkań, miejsce, ludzie, doświadczenia z sesji ćwiczeń, wszystko to jest dla mnie nowe i cieszę się tym. Po ćwiczeniach grawitacja zdaje się słabnąć, węch osiąga nową jakość, jest się autentycznie w zdrowym wymiarze. I nawet chwilę to trwa A czytaj dalej

Jestem mega introwertykiem

Kamil 4 listopada 2013

Jestem mega introwertykiem, zamkniętym na większość tego typu spędów ludzi. Siłą zaciągnęli mnie na zajęcia…. Poczułem się jak członek jednej dużej rodziny, przyjęty jak swój, polubiony i zaakceptowany. Obnażony ze swoich lęków, napełniony nadzieją…nadzieją, że jednak można więcej, można lepiej. Mój ojciec czytaj dalej

Im dłużej to robisz tym lepiej Ci wychodzi

Kasia 12 grudnia 2016

„Na początku metoda wydawała mi się bardzo dziwna i nie umiałam znaleźć skuteczności. Po kilku zajęciach poczułam, że moje samopoczucie jest lepsze, jak również odczuwanie ciała. Dzięki temu potrafię wyczuwać zmiany w ciele. Po TRE czuję się zrelaksowana, zadowolona i czytaj dalej

Było dużo ćwiczeń oddechowych, muzyki, tańca, medytacji.

Lidka 4 kwietnia 2015

Byłam 28.03.2015 na trzydniowych warsztatach TRE w Domu pod Lipą i wróciłam z nich zadowolona, wypoczęta, odprężona i zrelaksowana. Formuła warsztatów była mocno różnorodna, co bardzo mi odpowiadało. Było dużo ćwiczeń oddechowych, muzyki, tańca, medytacji. Poza tym naturalne otoczenie Domu czytaj dalej

Odczuwałam duży spokój, zadowolenie i żal, że zajęcia już się skończyły!

Danka wrzesień 2015

„Z zawodu jestem nauczycielką z 20 letnim stażem pracy, która przeszła już w swojej karierze mnóstwo szkoleń, warsztatów i kursów. Kiedy jednak po zajęciach jogi zauważyłam plakat: „TRE mix Uwolnij stres i napięcie z ciała”-wprowadzenie do metody od razu się czytaj dalej

Bardzo prosta metoda uwalniająca od stresu

Maciej z Londynu 3 maja 2014

Bardzo prosta metoda uwalniająca od stresu i głębszych napięć emocjonalnych. Jakość snu poprawiła się u mnie diametralnie, a ciało w końcu się zrelaksowało. Dzięki ćwiczeniom rozjaśnia się umysł oraz (przynajmniej w moim odczuciu) zwiększa się jego synchronizacja z ciałem… Podziękowania czytaj dalej

Czuję ogromną wdzięczność za to, że moje ciało „wzięło sprawy w swoje ręce”

Ania 13 czerwca 2016

Nie wiem, od czego zacząć, chyba od tego, że od dziecka byłam osobą bardzo mocno straumatyzowaną, dosłownie zimną, zamrożoną. Od zawsze czułam, ze coś jest nie tak ze mną. Byłam bardzo daleko od siebie, od mojego ciała. Pod wpływem terapii czytaj dalej

TRE to inwestycja w siebie

Krzysiek 13 listopada 2014

„Na pierwszy warsztat TRE wybrałem się z ciekawości – sporo czytałem o tej metodzie i chciałem wypróbować na sobie „jak to jest”. Uczęszczam na warsztaty do dziś. Prowadzący za każdym razem urozmaicają je o nowe elementy – każde zajęcia są czytaj dalej

Dzięki technikom oddechowym oraz metodzie TRE wstąpiła we mnie nadzieja na lepsze jutro

Asia 13 grudnia 2016

„Listopadowe warsztaty A.D. 2017 w Zielonce nie były przypadkiem. Bo ja nie wierzę w przypadki. Dzięki technikom oddechowym oraz metodzie TRE wstąpiła we mnie nadzieja na lepsze jutro. Kierunek został mi wskazany, za którym na pewno będę podążać, by móc czytaj dalej

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona efektami już po pierwszym razie

Justyna 14 grudnia 2014

Pierwszy raz uczestniczyłam w Państwa warsztacie z TREmix i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona efektami już po pierwszym razie.  Moja praca zawodowa nie raz powoduje sytuacje stresujące, życie rodzinne też nie zawsze usłane jest różami. Dlatego też po Państwa warsztatach czuję czytaj dalej

Jestem bardzo podekscytowana

Jowita 23 czerwca 2014

Pierwsze serie ćwiczeń sprawiły, iż mam wrażenie, że dotarłam do miejsca w swoim ciele, w którym jako nastolatka zamknęłam swoje uczucia. TRE uchyliło do nich drzwi. Pierwsze spotkanie z nimi było trochę bolesne. Od tamtego czasu nie mogę się doczekać czytaj dalej

Poczułam dużą ulgę, po raz pierwszy od tygodni poczułam się lekko

Marysia 28 czerwca 2017

„Warsztaty TRE bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły. Poczułam dużą ulgę, po raz pierwszy od tygodni poczułam się lekko. Odprężyłam się, oczyściłam myśli 🙂 Na pewno będę kontynuować moją przygodę z TRE. Krzysztof jest niezwykle ciepłym, sympatycznym, otwartym człowiekiem. Miło jest podążać czytaj dalej

Nie spodziewałem się tak pozytywnego rezultatu.

Kamil 9 marca 2015

O metodzie TRE dowiedziałem się przypadkiem. Po zapoznaniu się z techniką trafiłem na „Uwolnij Ciało.pl”. Ze względu na napiętą sytuację, traumę, stres postanowiłem spróbować. Moja przygoda zaczęła się od sesji indywidualnej. Podczas zajęć udało mi się uwolnić emocje, dotychczas skutecznie czytaj dalej

Po zakończeniu TRE nie czułam bólu głowy, barku ani rwy kulszowej

Barbara 14 listopada 2016

„Kilkanaście lat temu- w wyniku splotu ważnych i trudnych okoliczności w wieku 62 lat – zmieniłam sposób odżywiania, co zaowocowało ustąpieniem chorób wewnętrznych i odstąpieniem od farmako terapii. Jednak system nerwowy, bezsenność i poszukiwania drogi pomocy mojemu synowi zaprowadziły mnie czytaj dalej

Przed zajęciami jadałem surowe mięso

Mariusz

Przed zajęciami jadałem surowe mięso. Zapakowane w torebkę „BROKUŁY”. Teraz jem brokuły i niczego nie udaję A mówię to, żeby nie powiedzieć czegoś innego. Ostatnie zajęcia przywróciły mi wiarę w to, że człowiek powinien jednak chcieć być młody. W postawie czytaj dalej

Słowami w które wierze są: wszystko jest proste

Adam 14 października 2014

Słowami w które wierze są: wszystko jest proste. Kiedy pierwszy raz przeczytałem o metodzie TRE wiedziałem że to jest właśnie ta energia. Wibracje, śmiech, płacz, wdzięczność, czucie siebie, relaks – bezcenne i Dziękuje wam za organizację i prowadzenie a swojemu czytaj dalej

Warsztaty był dla mnie krokiem siedmiomilowym

Agnieszka 24 maja 2016

Chciałam bardzo podziękować za warsztaty TRE. Ćwiczyłam już sama, ale czułam, że coś robię źle. Warsztaty były dla mnie krokiem siedmiomilowym. Mam problemy ze spaniem, myślę, że jeszcze muszę popracować, ale już pierwsze efekty widzę. TRE już mi dało dystans czytaj dalej

Polecam wszystkim

Agata 17 stycznia 2017

„Byłam na warsztatach UwolnijCiało – Wprowadzenie do metody TRE.  Polecam Wszystkim którzy borykają się z codziennym stresem i trudnymi momentami w życiu. Bardzo polecam.” Agata

Przez ostatnie dni świadomie oddycham

Piotr 18 października 2013

Na zajęciach byłem dwukrotnie, wprowadzenie sobotnie i w środę. Czuję się dobrze i bezpiecznie, czuję się prowadzony przez poszczególne ćwiczenia, odpowiada mi sposób w jaki prowadzisz spotkania. Czasami muzyka jest dla mnie za głośna. Co do moich osobistych obserwacji to czytaj dalej

Jestem pod wrażeniem metody

Kasia

Jestem pod wrażeniem metody i prowadzenia Krzysztofa i Wioli. Ćwiczenia pozwalają na głębokie poczucie ciała i odczucie wibracji. Efektem, w moim przypadku jest relaks ciała i wyciszenie umysłu oraz głęboki sen przez całą noc. Warto doświadczyć choć raz.     czytaj dalej

Medytacje, taniec, różnorodne ćwiczenia oddechowe i TRE. Doznania, których się nie zapomina

Hania Grudzień 2016

„Podobno nic nie dzieje się bez przyczyny i chyba tym razem też musiało tak być. Akurat miałam wolny weekend i chciałam gdzieś wyjechać. No to może spotkanie z TRE w Puszczy Zielonce. Od kilku tygodni uczęszczam na indywidualne sesje i czytaj dalej

Byłam na warsztatach w sobotę, spędziłam cudowne 3 godziny w bardzo miłej atmosferze

Małgosia 15 września 2014

Byłam na warsztatach w sobotę, spędziłam  cudowne 3 godziny w bardzo miłej atmosferze. Krzysztof i Wioletta otoczyli wszystkich uczestników ciepłą opieką, odpowiadali na wszelkie pytania dotyczące TRE  jak i samych ćwiczeń . Moje odczucia cudowne, miałam wibracje miednicy i nóg. Myślę, że czytaj dalej

Ćwiczenia oddechowe – cudowne! Wreszcie czuję, że oddycham pełna piersią

Kasia 12 listopada  2014

Na warsztaty TREmix trafiłam z ciekawości – chętnie poznaję nowe techniki pracy z ciałem. Zajęcia były bardzo ciekawe i bardzo mi się spodobały. Ćwiczenia oddechowe – cudowne! Oddycham na 4/2/6/2 co dzień i wreszcie czuję, że oddycham pełna piersią. Po czytaj dalej

Środowy wieczór stał się dla mnie stałym punktem tygodnia

Tomek 8 grudnia 2013

Środowy wieczór stał się dla mnie stałym punktem tygodnia. Godzinne spotkanie z TRE (ale przede wszystkim – z samym sobą) jest czymś za każdym razem niezwykłym, choć patrząc z boku – można mieć wrażenie powtarzalności. Jednak to tylko wrażenie, lichy czytaj dalej

Wiolu i Krzysztofie robicie wspaniałe rzeczy!

Hania 4 lutego 2015

Wiolu i Krzysztofie robicie wspaniałe rzeczy !, Zarówno warsztaty TRE, sesje indywidualne TRE, oraz sesja łagodnej bioenergetyki były dla mnie fascynująca podróżą wgłąb siebie. I bardzo pomogły mi w rozpoznaniu, bezpiecznym przeżyciu oraz akceptacji traum z dzieciństwa. Wiele się zmieniło czytaj dalej

Z większą swobodą i radością podchodzę do codziennych wyzwań

Joanna kwiecień 2014

„Jestem nauczycielką wychowania przedszkolnego z 10 letnim stażem. Przez rok systematycznie chodziłam na zajęcia TRE organizowane przez Krzysztofa i Wiolę. Kilkakrotnie brałam udział w sobotnich warsztatach i polecam tą metodę wszystkim, ponieważ pozbyłam się stresu, w tym wieloletnich napięć skumulowanych czytaj dalej

Polecam każdej osobie gotowej na zmiany, bo do „starego” życia po tych warsztatach już się nie wraca!

Aneta listopad 2015

„Wybrałam się wraz z mężem na jesienne Uwalnianie w Silnej, by tam zamknąć to co było i rozpocząć razem nowy etap. Miałam wiele wyobrażeń i oczekiwań na tema tego, co ma się tam wydarzyć, ale żadne z tych oczekiwań nie czytaj dalej

Ból w lędźwiach też ustał

Gosia styczeń 2017

„Bardzo podobał mi się klimat warsztatów ( życzliwości i bezpieczeństwa, akceptacji tego co kto robi i przeżywa oraz, dzięki zawartemu jasno określonemu kontraktowi) no i postawy Was- prowadzących ( spokojnej i pełnej zrozumienia i otwartości). Warsztat choć 3 godzinny, minął czytaj dalej

Cieszę się, że dane mi było doświadczyć tych ćwiczeń, czuję niedosyt, na pewno wrócę po jeszcze

Iza 18 maja 2017

„Na warsztaty TRE trafiłam bez większej potrzeby (świadomej), raczej z ciekawości. Cieszę się, że dane mi było doświadczyć tych ćwiczeń, czuję niedosyt, na pewno wrócę po jeszcze. Dla mnie bardzo przejmujące przeżycie. Polecam szczerze wszystkim, bo stresorów w życiu nie czytaj dalej

Na drugi dzień czułam, że plecy mnie już nie bolą

Grażyna 10 listopada 2014

„Byłam na warsztatach TRE pierwszy raz, muszę przyznać, że ta metoda może bardzo pomóc nam rozluźnić ciało, wydobyć emocje. Podczas ćwiczeń płynęły mi łzy, same, a na drugi dzień czułam, że plecy mnie już nie bolą, mam więcej chęci, a czytaj dalej

Były to wspaniałe trzy godziny oczyszczenia, śmiechu, zabawy jak i płaczu.

Stella 11 stycznia 2015

O warsztatach z TREmix dowiedziałam się od mojej dobrej duszyczki z którą pracuje na co dzień. Idąc na te zajęcia  sama nie wiem czego się spodziewałam, pomocy w walce z permanentnym stresem, odnalezienia równowagi w moim w ciele i umyśle. czytaj dalej

Byłam zaskoczona siłą oddziaływania tej metody, odprężenie jest wyraźnie, fizycznie odczuwalne

Krystyna 6 lutego 2016

„W zeszłym tygodniu pierwszy raz uczestniczyłam w zajęciach TRE, byłam zaskoczona siłą oddziaływania tej metody, odprężenie jest wyraźnie, fizycznie odczuwalne; dzięki treningowi też zdałam sobie sprawę, jak dużo nieświadomych napięć jest w ciele, metoda wymaga czasu i cierpliwości, ale warto” czytaj dalej

Na początku byłam bardzo sceptycznie nastawiona

Gośka 19 października 2013

Na początku byłam bardzo sceptycznie nastawiona do metody TRE, wydawało mi się to trochę „czarną magią”, więc nie od razu się zdecydowałam, żeby na nie przyjść. Informacje o TRE podsunęła mi moja psychoterapeutka, która uznała, że bardzo wskazana dla mnie czytaj dalej

Potrafię spokojniej myśleć o trudnych dla mnie sprawach

Ania

Przyszłam w sobotę z niedowiarą, ale z ciekawością. Przyszłam z konkretnym problemem. Mam stresujący okres w życiu i pierwszy raz poczułam jak moje ciało cierpi od stresu. Problemy z oddychaniem, ból w klatce piersiowej i w brzuchu. Już po pierwszych czytaj dalej

Myślałam, że metoda TRE to nie dla mnie

Wioletta 3 października 2013

Myślałam, że  metoda TRE to nie dla mnie. Wszelka aktywność fizyczna, ćwiczenia ruchowe, były dla mnie tematem bardzo – bardzo odległym. Moje ciało od urodzenia było nie w pełni sprawne a przez lata nic nierobienia z nim , stało się czytaj dalej

Czuję się lżejsza, silniejsza i mam kontrolę.

Julia 29 czerwca 2016

„Warsztaty TREmix pozwoliły mi na zrozumienie reakcji mojego ciała na stres i złe emocje.  Otworzyły mi ogromną świadomość na to, skąd mój stres jest i gdzie w ciele jest jego zalążek. Dzięki ćwiczeniom pozbyłam się czegoś bardzo złego, co głęboko czytaj dalej

Czuję się tak, jakbym zrzucił z siebie wiele kilogramów

Paweł 13 marca 2014

Trudno opisać słowami spotkanie z metodą TRE. Trzy litery. Jakiś skrót, który w najmniejszym stopniu nie oddaje mocy metody. Nie jestem poszukiwaczem efektu wow, bo wiem, że głębokie zmiany potrafią dokonywać się w subtelny, wręcz niezauważalny sposób. Ale TRE jest czytaj dalej

Mówią, że oczy mi się zaświeciły. Mam chęć do działania

Sławek listopad 2015

„Jeszcze raz dziękuję za wszystko co wydarzyło się na warsztatach w Silnej. Z TRE  zetknąłęm się już 1,5 roku temu. Pomyślałem wtedy, że to może być dla mnie, ale ciągle nie robiłem tego jednego kroku żeby przyjść na warsztat. 2011 czytaj dalej

Dzisiaj obudziłam się wyspana

Agnieszka 13 grudnia 2016

„Ostatni czas jest dla mnie bardzo trudny i niesie wiele napięcia , stresu, bólu…. Tak naprawdę wstanie z łózka jest wyzwaniem i zaśniecie też. Prezent który otrzymałam w postaci warsztatów TRE był dla mnie najpiękniejszym prezentem jaki dostałam od dawna czytaj dalej

I tańczę, dużo tańczę , podryguję, rozciągam się, śpiewam, wzdycham i mruczę-tak -pomrukuję, gdy coś mi się podoba i jest dla mnie dobre i miłe w odbiorze…Fajnie tak jest :-)…

Joasia 28 października 2015

Wybrałam się na warsztaty trochę z ciekawości, trochę z desperacji…Szukałam metody, która pomoże mi się skomunikować z moim ciałem fizycznym, z którym przestałam się dogadywać lata temu…Nie spodziewałam się cudu, nagłego gromu z nieba-na takie sztuczki duchowe jestem zbyt oporna czytaj dalej

Stres, napięcie, presja to niestety stałe elementy naszego życia

Aneta 16 września 2014

Stres, napięcie, presja to niestety  stałe elementy naszego życia. Często nie zdajemy sobie sprawy jak negatywnie wpływa to  na nasze ciało i umysł, dlatego też takie zajęcia jak TRE- praca z ciałem, są dla nas bezcenne. Doświadczając Waszego warsztatu (Krzysiu czytaj dalej

Niezwykłe doświadczenie

Grażyna 23 marca 2014

Niezwykłe doświadczenie, które nie tylko uwalnia ciało od stresu i traumy, ale wpływa też na umysł. Stany lękowe powoli łagodnieją i zmienia się perspektywa patrzenia na życiowe tsunami, którego doświadczyłam. A to milowy krok, przynajmniej dla mnie       czytaj dalej

Same ćwiczenia są łatwe i przyjemne-praca z oddechem również- a koszt niewielki 🙂

Sylwia W 14 maja 2014

O metodzie TRE dowiedziałam się od samego prowadzącego – Krzysztofa Wadelskiego. Opowiedział w jasny i klarowny sposób na czym to polega i postanowiłam spróbować. Nie żałuję. Warsztaty trwały 3 godziny, były prowadzone w bardzo przyjemnej, komfortowej atmosferze. Wrażenia niesamowite. Ja czytaj dalej

Czuję, że doświadczam jakiejś pierwotnej siły, która ma moc oczyszczania

Anna z Poznania

Przed laty, na warsztatach psychoedukacji, doświadczyłam spontanicznych wibracji wykonując dwa proste ćwiczenia wg. Alexandra Lowena. Wyzwoliły one głęboko ukryte emocje : był płacz, a potem cisza i wewnętrzny spokój przez wiele dni. Po powrocie do domu zaszłam w długo oczekiwaną ciążę. Długo szukałam czytaj dalej

Ćwiczenia pomogły mi się zrelaksować, puścić napięcia i stres

Olga 2 listopada 2013

Dziękuję za warsztaty. Po drugich zajęciach, podobnie jak po pierwszych, mam bardzo pozytywne wrażenia. Ćwiczenia pomogły mi się zrelaksować, puścić napięcia i stres. Dobrze się czułam zarówno w trakcie warsztatów jak i później po ich zakończeniu. Porównując to co się czytaj dalej

Poznałam też nieznane zakątki siebie co dało mi dużo radości i przyjemności

Joanna 12 maja 2017

„Dla mnie pozostanie w pamięci ten weekend. Po pierwsze zapoznałam się z TRE i poczułam że to metoda dla mnie. Poznałam też nieznane zakątki siebie co dało mi dużo radości i przyjemności.  Ogromnie dużo zdziałała dobrana przez Ciebie muzyka:)). Moje czytaj dalej

To jest naprawdę coś co potrafi wiele dać człowiekowi żyjącemu w pośpiechu i napięciu

Ola 24 stycznia 2015

Dziękuję Wam bardzo za sobotnie spotkanie na warsztatach TRE. Nie szłam z jakimiś szczególnie dużymi oczekiwaniami, raczej z ciekawością i chęcią zrobienia czegoś dobrego dla siebie. Metoda TRE mnie zaskoczyła swoim działaniem, to jest naprawdę coś co potrafi wiele dać czytaj dalej

Na TRE przychodzę po to, aby się zrelaksować

Alicja 16 października 2013

Na TRE przychodzę po to, aby się zrelaksować, co do mojego ciała należę do bardzo spiętych osób,ale dzięki TRE poczułam się dużo lepiej. Pozwoliłam mojemu ciału na zmęczenie takie, że nagle wprowadziłam się w mocne drżenie i po paru minutach czytaj dalej

TRE pojawiło się w moim życiu nieprzypadkowym przypadkiem 🙂

Alicja 13 listopada 2014

„TRE pojawiło się w moim życiu nieprzypadkowym przypadkiem :). W krótkim czasie okazało się jaką zbawienną moc oferuje. Jest metodą dostępną dla każdego, nawet wielce sceptycznie nastawionego, odbiorcy. Po oswojeniu się z pierwszym zadziwieniem TRE jest samą przyjemnością. Niesie ze czytaj dalej

Moje pierwsze wrażenie…hmm, niesamowite 🙂

Magdalena 9 czerwca 2013

O warsztatach TRE dowiedziałam się od koleżanki z pracy. Obie funkcjonowałyśmy    wówczas w warunkach permanentnego stresu i zgodziłam się, żebyśmy „spróbowały TRE” razem. Nie znałam żadnych szczegółów dotyczących metody TRE i spodziewałam się raczej jakiejś pogadanki, nauki korzystania z technik relaksacyjnych, ale na czytaj dalej


 

Za pomocą poniższego formularza możesz wysłać swoją opinię o warsztatach. 

 

imię (wymagane)

email (wymagane)

twoja opinia (wymagane)

akceptacja (wymagane)
zgadzam sięnie zgadzam się
na opublikowanie mojej opinii na stronie UwolnijCiało.pl (email NIE będzie opublikowany)

captcha
Wpisz kod z obrazka (wielkość liter nie ma znaczenia)

Comments are closed

  • Krzysztof Wadelski - ZnanyLekarz.pl